Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Lyon vill sälja Cherki

Sillybloggen

Lyon är öppna för en försäljning av den offensive mittfältaren Rayan Cherki, uppger Foot Mercato. Enligt uppgifterna kan Lyon tänka sig att sälja sitt unga stjärnskott redan under det kommande transferfönstret i januari.

Fransmannen har ryktats flitigt till toppklubbar runt om i Europa. Manchester United, Newcastle, Chelsea och PSG ska alla vara väldigt angelägna om att försöka knyta till sig talangens tjänster.

Rayan Cherki har spelat samtliga Lyons matcher den här säsongen. Ett Lyon som är fastklistrade i botten och har inlett säsongen mardrömslikt.

Cherkis kontrakt löper ut i juni 2025. Därmed kan Ligue 1-klubben tvingas att sälja i januari eller i sommar för att inte riskera att förlora sin egna produkt gratis om ett år.

20-årige Cherki kom till Lyon i unga år, och har trots sin ringa ålder redan gjort 14 mål och 16 assist på 106 framträdanden med den franska storklubben.

Annons
Publicerad 2023-12-07 14:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto