Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Elfsborg flyttar upp Ludvig Richnér och Enzo Andrén till A-laget

Sillybloggen

Elfsborg ger förtroende till Ludvig Richnér och Enzo Andrén. De gulsvarta meddelar på sin hemsida att 18-åringarna flyttas upp till A-truppen inför 2024 och de båda två har skrivit på tvåårskontrakt.

– Det känns underbart att få skriva kontrakt med klubben jag varit i sedan jag var 7 år gammal.  Att ha gått genom ungdomslagen och nu till a-laget är väldigt speciellt. Jag har spelat här nästan hela livet och alltid supportat klubben, så det känns jättekul, säger mittfältaren Andrén i ett uttalande på hemsidan.

Ludvig Richtnér:

– När jag fick beskedet var det lite overkligt nästan. Lite klyschigt kanske, men det är ju något man drömt om. Det känns jättebra, nu är jag sjukt taggad på att köra i gång nästa säsong, säger ytterbacken i ett uttalande på hemsidan.

Manager Jimmy Thelin:

Annons

– Två duktiga spelare som redan gjort avtryck och som nu står inför nästa spännande utmaning. De kommer in i en bra miljö med flera erfarna spelare att luta sig mot, och ett par yngre spelare som gjort samma resa i att gå från ungdomslagen till att etablera sig i vårt A-lag. Nu är det upp till spelarna att anta utmaningen med hårt jobb, stort engagemang och tålamod för att fortsätta sin utveckling hos oss, säger han i ett uttalande på hemsidan.

Publicerad 2023-12-08 19:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto