Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Röda Stjärnan kan utmana MFF om Lukovic

Sillybloggen

Den serbiske anfallaren Milos Lukovic gör stor succé i FK IMT Belgrad, där den 18-årige lagkaptenen hittills gjort åtta mål på 17 matcher i serbiska ligan och cupen. Det har rapporterats att Malmö FF varit redo att lägga ett bud på cirka 20 miljoner kronor för Lukovic, och i höstas bekräftade chefstränaren Henrik Rydström att talangen är en av spelarna som MFF tittar på. 

Men de kan få ökad konkurrens. Den serbiska tidningen Kurir rapporterar att Röda Stjärnan kan bli av med succéspelaren Jovan Mijatovic i januari, och att Lukovic då kan vara en “idealisk” ersättare. Kurir erfar också att Lukovics familj vid ett sådant scenario föredrar att anfallaren väljer den regerande serbiska mästaren – inte minst för att hans storebror Luka är fostrad i Belgradklubben. 

Tidigare har Mozzart Sport skrivit att norska Bodø/Glimt är redo med ett bud i samma storlek som MFF:s, och klubbar som RB Salzburg och Eintracht Frankfurt sägs också vara intresserade av Lukovic. Hans avtal med IMT sträcker sig till sommaren 2025.

Annons
Publicerad 2023-12-09 11:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto