Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

5:41
Nästa

Avbryt
Försök igen

Athletic: United vill inte förlänga med Martial - väntas lämna

Sillybloggen

Manchester United-forwarden Anthony Martial, 28, sitter på ett utgående kontrakt och har under en längre tid ryktats bort från klubben, men nyligen skrev däremot Football Insider att det trots allt kan bli en förlängning utifrån klubbens optionsår till 2025.

Under måndagen kommer i sin tur The Athletic-journalisten David Ornstein med nya uppgifter om att United inte planerar att förlänga Martials kontrakt och att spelaren väntas lämna gratis nästa sommar – om inte lämpliga erbjudanden dyker upp i januari.

Martial kom till United från Monaco under 2015, och har sedan dess tillhört klubben utöver en kort lånesejour hos Sevilla vårsäsongen 2022. 28-åringen har genom åren gjort 90 mål och 55 assist på 317 matcher med United. På senare år har han fått en hel del kritik.

Annons
Publicerad 2023-12-11 10:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto