Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Konkurrent jagar Hallenius

Sillybloggen

Nyligen meddelade Gif Sundsvall att klubbprofilen Linus Hallenius inte fått förlängt kontrakt.

34-åringen är därmed fri att skriva på för en annan klubb och ansluta som bosman. Och kanske kan det bli en flytt till en seriekonkurrent.

Sundsvalls Tidning hävdar nämligen att Gefle IF har hört av sig till Hallenius. Något som superettan-klubbens manager Mikael Bengtsson bekräftar saken för lokaltidningen:

– Jag har pratat med honom av flera anledningar. Den ena är att han hamnade i en tuff situation när han inte fick förlängt. Han och Johan (Bengtsson, Mikael son och Hallenius tidigare lagkamrat i Sundsvall) har en nära relation och då kändes det väldigt naturligt att höra av sig och fråga hur han mått, säger Bengtsson och fortsätter:

Annons

– Då är det oundvikligt att man kommer in på fotbollen. Kommer karriären fortsätta? Vad ska han göra? Vi har bollat fram och tillbaka. Vi har inte sagt något konkret om att han ska värvas, men vi har fört en dialog. Men när det kommer till honom så behöver han först fundera på vad han vill just nu.

Huvudpersonen själv vill inte kommentera saken för ST.

Hallenius har tidigare i karriären representerat klubbar som Hammarby, Genoa, FC Lugano, Padova, FC Aarau, Helsingborgs IF, IFK Norrköping och Apoel Nicosia.

Publicerad 2023-12-11 16:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto