Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:10
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Lopetegui kandidat till att ersätta ten Hag

Sillybloggen

Manchester United-tränaren Erik ten Hag är under enorm press efter fiaskot i Champions League och en knackig säsong i Premier League. Därtill har Sky uppgett att nederländaren tappat förtroende i stora delar av spelartruppen.

Därför är det inte otänkbart att ten Hag kan få sparken.

Vem som kan tänkas ersätta honom? Enligt spanska Relevo finns det ett spanskt alternativ.

Sajten hävdar att Julen Lopetegui befinner sig i bäst position för att ta över efter ten Hag. Relevo uppger att Manchester United är ute efter någon som kan anta utmaningen, är rutinerad, har erfarenhet av spel i Europasammanhang och besitter språkkunskaperna. Därtill har Lopetegui jobbat tillsammans med Manchester United-spelare som Casemiro, Raphael Varane och Sergio Reguilon.

Lopetegui senaste tränaruppdrag var i Wolves, som han lämnade under kaosartade former före den här säsongens Premier League-start och han gjorde det på grund av missnöje. Det är inte enda gången som det stormat runt strulpellen. Inför VM 2018 fick Lopetegui, då förbundskapten i Spanien, sparken tätt inpå mästerskapet efter att ha gjort klart med Real Madrid utan att förbundet informerats. I Real Madrid blev det blott 14 matcher innan han fick sparken.

Annons
Publicerad 2023-12-13 13:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto