Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Carvalho kan hamna i Fulham - vid Liverpool-återkomst

Sillybloggen

Liverpool lånade inför den här säsongen ut den offensive mittfältaren Fabio Carvalho, 21, till RB Leipzig, och under hösten har löftet fått varierat med speltid med tre starter och elva inhopp med den tyska storklubben.

Tidigare i veckan uppgav transfer-specialisten Fabrizio Romano att Liverpool vill kalla tillbaka Carvalho – och för samtal med Leipzig om det – på grund av knapp speltid.

Nu uppger samtidigt den engelska tidningen Daily Mirror att det kan bli en återkomst för Carvalho till Fulham på lån – om låneavtalet först bryts med Leipzig. Liverpool uppges vilja att talangen får kontinuerligt med speltid, vilket skulle kunna vara fallet i Fulham.

Samtidigt har Leipzigs sportchef Rouven Schröder tidigare uttalat sig om att han vill ha kvar Carvalho på lån resten av säsongen.

Carvalho kom till Liverpool från Fulham under 2022, och har i grunden kontrakt till sommaren 2027. Han har så här långt gjort tre mål på 21 matcher med Liverpool. Den engelska storklubben uppges betalat motsvarande 90 miljoner kronor för spelaren.

Annons
Publicerad 2023-12-17 15:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto