Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Chelsea och Man City hör sig för kring Echeverri

Sillybloggen

River Plates Claudio Echeverri, 17, jagas av europeiska storklubbar och nu börjar saker och ting röra på sig kring superlöftet.

Enligt transferjournalisten Fabrizio Romano har Chelsea och Manchester City tagit kontakt för att samla information om hur läget runt den offensive mittfältaren ser ut. Barcelona ska också vara intresserat, men för närvarande har den katalanska jätten svårt att göra en smidig affär eftersom klubben har ekonomiska besvär och är under lupp med regelverket Financial Fair Play, FFP.

Enligt Romano ligger Echeverris utköpsklausul på 25 miljoner euro, ungefär 280 miljoner kronor. På de sista dagarna av transferfönstret kan den höjas med fem miljoner euro, ungefär 55 miljoner kronor, enligt uppgifterna.

Annons

Argentinska TyC Sports uppgav häromdagen att Barcelona är berett att betala mer än 25 miljoner euro för Echeverri, men i delbetalningar. Echeverris agent ska gärna vilja göra en affär i vinter och genomföra en flytt i sommar. River Plate vill förlänga avtalet, som sträcker sig över 2024.

Publicerad 2023-12-17 11:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto