Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:01
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Villarreal överväger Bailly

Sillybloggen

Eric Bailly är en av fem spelare från A-truppen som Besiktas har stängt av.

Nyligen gick den förre Villarreal- och Manchester United-mittbackens agent Rafaela Pimenta hårt åt den turkiska storklubben för dess agerande i frågan.

– Vi är chockade över att han lämnades utanför truppen. Vi blev väldigt förvånade. Vi förbereder oss för hur vi ska besvara det för vi är säkra på att Eric inte gjort något fel, sa Pimenta då.

– Spelarens rättigheter har kränkts och ni kan vara säkra på att vi kommer att skydda honom.

Mycket talar därmed för att Bailly och Besiktas går skilda vägar inom kort. Nu kommer uppgifter som gör gällande att 29-åringen är aktuell för en återkomst.

Annons

Cadena Ser hävdar att Villarreal överväger möjligheten att ta tillbaka Bailly. Enligt uppgifterna är “den gula ubåten” på jakt efter defensiv förstärkning när övergångsfönstret öppnar i januari, och kontakter med mittbackens representanter har redan tagits.

Transferjournalisten Fabrizio Romano har samma uppgifter.

Bailly har bara gjort åtta matcher för Besiktas. Hans kontrakt löper ut i sommar, med har en option på ytterligare två år.

Publicerad 2023-12-22 10:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto