Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sky: Tottenham erbjuder Chelsea Höjbjerg i jakten på Gallagher

Sillybloggen

Tottenham har inte gjort någon hemlighet av sitt intresse för Chelseas Conor Gallagher. En övergång uppgavs vara nära redan i somras men Tottenham skrämdes till slut iväg av prislappen, som ska ha legat på närmre 670 miljoner kronor. Nu uppger Sky Sports att Spurs kommer att göra ett nytt försök att värva 23-åringen i januari. Klubben ska ha föreslagit en uppgörelse med Chelsea där den danske landslagsmittfältaren Pierre Emile Höjbjerg går i motsatt riktning som en del i betalningen för Gallagher. Hur Chelsea ställer sig till en sådan övergång är än så länge oklart.

Conor Gallagher är fostrad i Chelsea och har varit en av klubbens viktigaste spelare den här säsongen. Han har spelat 16 matcher och vid flera tillfällen burit kaptensbindeln. Hans kontrakt med Chelsea går ut sommaren 2025.

Pierre Emile Höjbjerg kom till Tottenham från Southampton år 2020 och har totalt spelat 162 matcher för Spurs. Även Höjbjerg sitter på ett avtal som går ut sommaren 2025.

Annons
Publicerad 2023-12-23 08:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto