Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Milans krisdrag - nära att återkalla Gabbia från Villarreal

Sillybloggen

Milan är inne i en tung period. I fredags bärgade de rödsvarta med nöd och näppe en poäng borta mot tabelljumbon Salernitnana, och i samma veva fick man se backstjärnan Fikayo Tomori kliva av skadad.

Tomori uppges enligt italiensk media bli borta i omkring två månader och hans frånvaro adderas till en redan lång skadelista. I skrivande stund har Milan bara två mittbackar spelbara: Simon Kjaer och talangen Jan-Carlo Simic, som endast noterats för två a-lagsframträdanden.

Det får klubben att agera.

Enligt Relevo-journalisten Matteo Moretto är Milan i avancerade förhandlingar med Villarreal om att återkalla Matteo Gabbia, som är utlånad till La Liga-klubben över säsongen 2023-24.

Gabbia lämnade Milan i somras för att få regelbunden speltid, men den har dock uteblivit och 24-åringen har endast kommit till spel i sju La Liga-matcher hittills. Således ska han, enligt Relevo, vara öppen att återvända till Milan.

Annons

Utöver Tomori har Milan Malick Thiaw, Pierre Kalulu, Marco Pellegrino, Tommaso Pobega, Yunus Musah och Noah Okafor skadade. Enligt Calcio Mercato-journalisten Daniele Longo var Tomoris skada Milans 30:e (!) denna säsong, varav merparten varit muskelskador.

Publicerad 2023-12-26 15:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto