Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:01
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Roma slutförhandlar - men Bonucci-deal kan spricka

Sillybloggen

Leonardo Bonucci, 36, lämnade Juventus för Union Berlin på deadline day i somras, men det har redan ryktats om en flytt tillbaka till Italien.

På senare tid har rapporter gjort gällande att Roma vill värva den italienske mittbacken. Nu verkar det vara nära.

Il Messaggero skrev i morse att Roma slutförhandlar med Bonuccis entourage. Bara detaljer återstår innan affären går igenom.

Bonucci kommer i så fall att signera ett korttidskontrakt, fram till sommaren, värt omkring 1,5 miljoner euro.

Senare under dagen kommer dock nya uppgifter från Il Tempo, som menar att affären kan gå i stöpet på grund av Romas supportrar.

Dessa ska nämligen inte vilja se Bonucci i Roma-tröjan med tanke på hans långa bakgrund i rivalen Juventus och har uttryckt starkt missnöje.

Annons

Det ska ha fått Roma-ledningen att tveka och Il Tempo menar att lösningen i stället kan bli att ge utrymme för en yngling från de egna leden.

Roma vill stärka mittförsvaret som redan är bräckligt då Chris Smalling varit skadad länge och Evan N’Dicka ska spela Afrikanska mästerskapen med Elfenbenskusten i januari.

Tränare José Mourinho ska enligt uppgifterna vara ivrig att få in Bonucci och har sedan länge gett grönt ljus, men han har samtidigt hyllats för sin förmåga att ge plats för unga Roma-spelare.

Bonucci vann ligan åtta säsonger i rad med Juventus. Han har även vunnit EM med Italien och utsetts till årets spelare i Serie A säsongen 2015/2016.

Publicerad 2023-12-28 07:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto