Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:10
Nästa

Avbryt
Försök igen

Brittisk media: Dortmund förbereder "stort bud" på Gore

Sillybloggen

Manchester Uniteds mittfältstalang Dan Gore, 19, spås en lysande framtid. Frågan är om hans genombrott blir på Old Trafford eller någon annanstans.

Exempelvis i Tyskland.

Nu rapporterar nämligen sajten Football Insider att Borussia Dortmund förbereder ett “stort bud” på Gore. Enligt uppgifterna har Bundesliga-klubben följt spelaren en längre tid och kommer redan i januari att höra sig för om hans tillgänglighet.

Huruvida Manchester United är redo att släppa sin juvel framgår inte av rapporten. Dortmund kommer dock att försöka knyta åt sig 19-åringen både i januari- och sommarfönstret.

Senaste åren har Dortmund skördat stora framgångar genom att värva unga, engelska talanger. Jadon Sancho (Manchester City) och Jude Bellingham (Birmingham) är exempel på två spelare som hämtats till Ruhrområdet i tidig ålder och sedan sålts för stora pengar.

Annons

Dore gjorde sin debut i Premier League när han hoppade in sent i 3-2-segern mot Aston Villa nyligen. Den unge mittfältaren har representerat England på U20-landslagsnivå.

I somras förlängde sitt kontrakt med Manchester United i somras. Hur långt avtalet sträcker sig är okänt.

Publicerad 2023-12-29 22:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto