Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Tottenhams Todibo-affär på väg att kollapsa

Sillybloggen

Efter att ha tillbringat fjolårssäsongen på lån hos Genoa i Serie B valde den liguriska klubben att köpa loss mittbacken Radu Dragusin från Inter i somras.

21-åringen har därefter fortsatt på inslagen väg och dragit blickar till sig från Europas storklubbar.

Premier League-klubben Tottenham är hittills den klubb som visat mest konkret intresse, enligt medierapporter.

Efter Dragusin räddat poäng mot just Inter under fredagskvällen rapporterade transferexperten Fabrizio Romano att Tottenham inlett förhandlingar med Genoa om en värvning av mittbacken. Övergångssumman lär enligt italiensk media landa på omkring 30 miljoner euro (cirka 334 miljoner kronor) och Dragusin ska själv redan ha sagt ja till en flytt.

Samtidigt får affären konsekvenser för en annan affär.

Annons

Inför jul uppgav sajten Football London att Tottenham inlett samtal med Ligue 1-klubben Nice för att värva den tidigare Barcelona-försvararen Jean-Clair Todibo, 23. Samme Romano uppger nu att Tottenhams fokus i stället är att få in Dragusin och att Todibo-affären är på väg att kollapsa.

Kanske kan det bli en flytt för Todibo i alla fall – men till en annan Premier League-klubb. Tyska Sport1 rapporterade i dagarna att Manchester United är intresserat av honom.

Publicerad 2023-12-31 09:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto