Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

5:38
Nästa

Avbryt
Försök igen

Oväntade uppgifter: Liverpool det "största hotet" för PSG gällande Mbappé

Sillybloggen

Kylian Mbappé har flitigt ryktats till Real Madrid de senaste åren, och nyligen rapporterade The Athletic att “Los Blancos” kommer att göra ett nytt försök att värva honom i sommar. Fransmannens kontrakt går nämligen ut och han har tidigare meddelat att han inte kommer att utnyttja förlängningsoptionen som är inskriven i avtalet.

Real Madrid ska enligt The Athletic ha gett Mbappé en deadline. Klubben vill ha svar huruvida han ansluter i sommar och det svaret måste han ge innan mitten av januari.

Men nu har Real fått konkurrens – och rejäl sådan.

Under nyårsdagen skriver den franska tidningen Le Parisien att det “verkliga hotet” för PSG att få behålla Mbappé framöver inte är Real Madrid – det är Liverpool.

Tidningen skriver att Liverpool-tränaren Jürgen Klopp varit en stor beundrare av Mbappé ända sedan fransmannens tid i Monaco och haft honom på sin “önskelista” sedan dess.

Utmaningen för Liverpool är det ekonomiska, enligt tidningen. Mbappé tjänar idag nästan 600 miljoner kronor om året idag, och ska ha erbjudits en sign on-bonus på över en miljard kronor av Real Madrid.

Annons

Det kommer Liverpool få svårt att konkurrera med. Men Le Parisien skriver att det kan bli en möjlighet om Mohammed Salah lämnar klubben i sommar, då det hade frigjort en hel del löneutrymme. Salah har haft stort intresse efter sig från saudiska klubbar.

Tidningen skriver sedan slutligen att det samtidigt är ett konkret alternativ för Mbappé att förlänga med PSG.

Publicerad 2024-01-01 23:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto