Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Lukovic klar för Strasbourg

Sillybloggen

Malmö FF kopplades i fjol ihop med en värvning av IMT Belgrads forwardslöfte Milos Lukovic, 18, som den här säsongen är noterad för elva mål på 20 matcher. Mozzart Sport uppgav att MFF där och då var redo att lägga ett bud, men nu blir det i stället en flytt till en annan klubb i Europa.

Den franska Ligue 1-klubben Strasbourg går ut med att Lukovic ansluter till klubben för ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2028. Samtidigt meddelar även Strasbourg att forwarden lånas ut direkt till IMT Belgrad över den resterande delen av den här säsongen.

– Milos är en väldigt begåvad anfallare som har dragit till sig många klubbars intresse. Vi är glada över att han har skrivit på ett långtidskontrakt med oss, säger Strasbourgs ordförande Marc Keller på klubbens hemsida.

Efter de första uppgifterna om att Lukovic, åtminstone där och då var MFF-aktuell, sa Skånelagets tränare Henrik Rydström följande om spelaren:

Annons

– Han är en av flera vi tittar på. Det låter fel att säga, men vi tittar på alla spelare – sedan trattar vi ner det. Ibland kan det låta som att han är den enda, eller att det bara är den, men jag är inte inbollad än. Nu såg jag att ni skrev om just den här spelaren, men han har egenskaper som vi tycker är intressanta, sa Rydström till Fotbollskanalen.

Strasbourg är på nionde plats i den franska högstaligan.

Publicerad 2024-01-14 12:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto