Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Häcken vill lägga bud på Balker

Sillybloggen

I början av december i fjol uppgav nederländska RTV Noord att BK Häcken vill värva Groningens nederländske mittback Radinio Balker, 25, i januari.

Nu kommer sajten fotbolldirekt.se med nya uppgifter om att Häcken vill lägga bud på Balker – efter nya kontakter mellan parterna.

Samtidigt har sajten uppgifter om att det möjligen kan bli en dyr värvning för Hisingen-klubben. Enligt fotbolldirekt.se har Groningen redan ett bud på spelaren på bordet på sju-åtta miljoner kronor från en annan klubb. Det uppges även finnas intresse från både bulgariska Ludogorets och från en klubb i den engelska andraligan, Championship.

Balker har varit i Groningen sedan sommaren 2021, då han anslöt från Almere City. I hans nuvarande kontrakt med Groningen, som sträcker sig till nästa sommar, finns det en option om förlängning med ytterligare ett år. Han är under den här säsongen noterad för tre mål på 19 framträdanden i den nederländska andraligan. Totalt sett har han gjort 53 matcher med klubben.

Annons

25-åringen har genom åren även erfarenhet från Eredivisie med 31 matcher i den nederländska högstaligan.

Publicerad 2024-01-15 11:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto