Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

5:08
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Phillips nära West Ham

Sillybloggen

Floppvärvningen Kalvin Phillips, 28, är på väg bort från Manchester City. Nu kommer uppgifter som gör gällande att en flytt inom Premier League blir allt mer trolig.

Daily Mail hävdar att Manchester City och West Ham är nära att komma överens om ett lån av Phillips. Enligt tidningen återstår dock ett par viktiga detaljer att lösa, men det handlar i alla fall om ett avtal som sträcker sig fram till i sommar.

Den engelske landslagsmittfältaren uppges vara öppen för en tillfällig flytt till “The Hammers”.

The Guardian har samma uppgifter och skriver att affären kommer att gå igenom ifall Manchester City sänker sitt avgiftskrav för lånet. Det har tidigare kommit rapporter om att den ljusblå Manchester-klubben kräver drygt fem miljoner pund (cirka 66,5 miljoner kronor) för att godkänna ett halvårslångt lån.

Annons

Klubbarna är inte överens gällande just avgiften i nuläget men parterna är hoppfulla om att nå en kompromiss innan januarifönstret stänger, menar tidningen.

Phillips har bara gjort 31 matcher i City-tröjan sedan han köptes loss från Leeds för 1,5 år sedan. Engelsmannen har kontrakt till 2028.

Publicerad 2024-01-22 23:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto