Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:31
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Bayern har lagt nytt bud på Trippier

Sillybloggen

Bayern München är på jakt efter en ny ytterback och enligt tysk media är jätten redan överens med Kieran Tripper, 33, om villkoren för ett kontrakt.

“Allt” som återstår därmed är att komma överens med Newcastle, som redan har nobbat ett bud, om en övergångssumma. Nu görs ytterligare försök.

Transferjournalisten Fabrizio Romano hävdar på tisdagen att Bayern har lagt ett nytt formellt bud på Trippier värt omkring 15 miljoner euro, motsvarande drygt 170 miljoner kronor. Men enligt The Athletic har Newcastle valt att nobbat budet.

Romano skriver även att Eddie Howe och hans tränarstab gärna vill behålla Trippier, som har kontrakt med “The Magpies” till och med sommaren 2025.

Trippier är noterad för tre mål samt 18 assist på 81 matcher i Newcastle-tröjan sedan han värvades från Atlético Madrid i januari 2022. Tidigare i karriären har han även representerat Tottenham, Burnley och Manchester City på akademinivå.

Annons
Publicerad 2024-01-23 17:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto