Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

1:16
Nästa

Avbryt
Försök igen

Sky: Bayern på väg att dra sig ur Trippier-affär

Sillybloggen

Kieran Trippier har de senaste dagarna ryktats till Bayern München. Enligt uppgift har Bayern länge varit överens med högerbacken – och allt som återstod var att komma överens med Newcastle. Så sent som igår kom uppgifter om att Bayern har lagt ytterligare ett bud på 33-åringen. Då handlade det om en summa på 15 miljoner euro, cirka 170 miljoner kronor.

“Skatorna” avvisade dock det budet, och nu kommer nya uppgifter från tyska Sky.

Enligt tyska Sky är Bayern München på väg att dra sig ur affären. Detta eftersom klubben inte är villiga att ge ett högre bud än deras senaste.

En annan back som har kopplats ihop med den tyska giganten är Nordi Mukiele. Men enligt uppgift är Bayern på väg att dra sig ur den affären också. Detta eftersom PSG uppges kräva en för stor summa.

Trippier är noterad för tre mål samt 18 assist på 81 matcher i Newcastle-tröjan sedan han värvades från Atlético Madrid i januari 2022. Tidigare i karriären har han även representerat Tottenham, Burnley och Manchester City på akademinivå.

Annons

Mukiele, som anslöt till PSG sommaren 2022, har fått sparsam speltid den här säsongen. Tidigare i sin karriär har han spelat för klubbar som RB Leipzig och Montpellier.

Publicerad 2024-01-24 12:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto