Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

5:05
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Inget AIK eller Bajen för Ahlstrand - som flyttar till Tyskland

Sillybloggen

Han har kopplats ihop – och flörtat – med både AIK och Hammarby. Men nu tycks Erik Ahlstrand ha bestämt sig för att inte flytta inom allsvenskan.

Tuttosvenskan uppger att Ahlstrand är detaljer ifrån en flytt till St. Pauli i den tyska andraligan. Podcasten hävdar att övergången från Halmstads BK blir officiell inom kort.

Expressen skriver även senare under fredagen att Ahlstrand flyttar till St. Pauli för runt sju-åtta miljoner kronor plus bonusar.

Den 22-årige offensive mittfältaren sitter på ett kontrakt med HBK som löper ut i år.

– Någon gång vill man väl komma vidare i karriären och spela upp sig. Jag tror HBK har ambitionen att försöka sälja mig och få in lite pengar på mig. På så sätt har vi samma riktning, sa Ahlstrand till Fotbollskanalen tidigare i januari.

Annons

I samma intervju sa han följande om AIK och Bajen:

– Det är två väldigt fina klubbar i grund och botten. Kollar man på förra säsongen gjorde Hammarby det ganska bra och är på väg någonstans. Även om det gick lite sämre för AIK så är det en väldigt stor klubb. Två fina lag i en fin stad.

Publicerad 2024-01-26 14:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto