Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

5:45
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: FCK har lagt nytt bud på Matsson

Sillybloggen

FC Köpenhamn rapporteras vilja värva den offensive mittfältaren Magnus Mattsson, 24, som den här säsongen har levererat 13 mål och fem assist på 22 matcher med NEC Nijmegen.

Nu uppger Voetbal International att FCK har lagt ett nytt bud på runt 2,7 miljoner euro, motsvarande 30 miljoner svenska kronor på Mattsson. Samtidigt rapporteras det vara alldeles för lågt för att NEC ska kunna tänka sig en försäljning. Mattsson sägs därmed, mest troligt, stanna i Eredivisie-klubben, åtminstone fram till i sommar.

Mattsson uttalar sig samtidigt, efter lördagens match mot Go Ahead Eagles (2-2 i Eredivisie), om det påstådda intresset från FC Köpenhamn.

– Det är inte upp till mig, det är klubbens beslut. Jag har inget mer att tillägga. Jag vill inte prata om FCK, för jag pratar hellre om dagens match. Mitt fokus ligger på Nijmegen, för det är här jag spelar, och det är jag glad för, säger han enligt Tipsbladet och fortsätter:

Annons

– Jag kommer inte vara här för alltid, men jag vet inte när jag inte kommer vara här längre.

Mattsson, som sitter på ett utgående kontrakt, kom till NEC från Silkeborg under 2021, och har genom åren gjort 20 mål och åtta assist på 77 framträdanden med den nederländska klubben. Han har vidare representerat flera danska U-landslag.

Samtidigt har Mattsson, som har en dansk mamma, även svensk koppling, då han är son till den svenske tränaren Joakim Mattsson, som genom åren har varit tränare i flera danska klubbar.

Publicerad 2024-01-28 20:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto