Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Islamovic nära Kalmar FF

Sillybloggen

Dino Islamovic närmar sig en återkomst till allsvenskan. Enligt Sportbladet väntas anfallaren ansluta till Kalmars träningsläger i Spanien.

Kalmar FF har varit på jakt efter en anfallare efter att bland annat Deniz Hümmet lämnat klubben. Enligt Sportbladet är nu Smålandsklubben överens med den tidigare Östersund-spelaren Dino Islamovic. Han har varit klubblös sedan han lämnade norska Rosenborg i somras, och har även kopplats ihop med IFK Göteborg.

Islamovic har en bakgrund med Trelleborgs FF, och han tränade med klubben i höstas. Men i en intervju med Fotbollskanalen meddelade sportchefen Salif Camara Jönsson att de inte hade några förhoppningar att knyta åt sig 30-åringen.

– Nej, det tror jag inte. Utan han söker nog någonting lite högre upp, är väl min känsla. Hans fokus ligger nog på att hitta något lite större faktiskt, sa sportchefen Salif Camara Jönsson till Fotbollskanalen då.

Annons

Enligt tidningen kommer Islamovic landa i Spanien under dagen, och klarar han läkarundersökningen väntas han skriva på för Kalmar.

Publicerad 2024-01-30 12:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto