Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:10
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Efter stormen - PSG överväger Rashford

Sillybloggen

De senaste dagarna har det stormat kring Marcus Rashford. I slutet på förra veckan missade Rashford fredagens träning med Manchester United – då han var ute och festade kvällen innan och sjukanmälde sig innan träningen.

Han straffades med böter på cirka 8,5 miljoner kronor. Senare kom det uppgifter från Daily Mail att det fanns ett utbrett missnöje bland truppens äldre spelare kring 26-åringen, då de fick reda på den riktiga anledningen till att Rashford missade träningen inför söndagens match i FA-cupen.

Nu kommer häpnadsväckande uppgifter från brittisk media. Enligt iNews kan storklubben PSG “erbjuda en flyktväg” för Rashford, med tanke på blåsvädret Rashford hamnat i. Tidningen uppger att den franska giganten nu funderar på att göra ett försök till sommaren. Rashfords kontrakt med Manchester United sträcker sig till sommaren 2028, så det lär i så fall inte bli billigt för PSG.

Annons

Denna säsongen har Rashford gjort fyra mål och tre assist på 20 matcher i Premier League.

Publicerad 2024-01-31 09:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto