Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

1:11
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Lingard kan göra chockflytt till Sydkorea

Sillybloggen

Jesse Lingard, 31, har stått klubblös sedan säsongen 22/23 slutade. Den senaste sejouren i Nottingham Forest blev en flopp – noll mål och noll assist på 17 Premier League-matcher imponerade inte. Klubben ville inte förlänga med Lingard efter säsongen, och han är fortfarande alltjämt bosman.

Nu kommer märkliga uppgifter från transferjournalisten Pete O’Rourke. Enligt honom kan Lingard göra en chockflytt till Sydkorea – efter att ha fått nobben av många klubbar.

Även Sky Sports har gett sig in i rapporteringen. Sajten hävdar nämligen att det handlar om FC Seoul. Övergången uppges vara nära, och i så fall skriver Lingard på ett tvåårskontrakt.

Lingards prestationer i England har diskuterats länge. När han slog igenom i Manchester United hyllades rejält – men de senaste åren har gått betydligt trögare. Under sina sista säsonger i Manchester United spenderade han mycket tid på bänken, och 31-åringens förmågor har ifrågasatts hårt i brittisk media.

Annons

Han spelade totalt 232 matcher för Manchester United, i vilka han mäktade med att göra 35 mål och 21 assist. I Nottingham Forest blev det 20 framträdanden totalt. Två mål i engelska ligacupen blev Lingards största merit i klubben.

Publicerad 2024-02-01 22:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto