Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

13:58
Nästa

Avbryt
Försök igen

Nya uppgifter om Bergvalls Barcelona-nobb

Sillybloggen

Djurgårdens IF-talangen Lucas Bergvall, 18, valde bort Barcelona för Tottenham, och flyttar i sommar till London. Tidigare under måndagen förklarade han sitt val.

– Det kändes bättre i magen. Det är otroliga klubbar båda två. Det var ett jättesvårt val, det var 50–50 väldigt länge, men det kändes som att nästa steg för mig var Tottenham. Det var inte jättelätt att säga nej till Barcelona, det tog väldigt lång tid att bestämma sig. Det var ett tufft beslut, sa han till Aftonbladet.

Nu kommer samtidigt den spanska tidningen Sport med nya uppgifter gällande Bergvalls Barcelona-nobb. Enligt tidningen lade Spurs till att börja med mer pengar på bordet än Barcelona, något även den spanska storklubbens president Joan Laporta har uttalat sig om.

Samtidigt skriver Sport att allt började gå fel för Barcelona när Bergvalls agenter i sista stund bad om högre provision vid en potentiell affär, och ville ha en A-trupplats för svensken. Barcelonas plan var i sin tur, enligt tidningen, att Bergvall skulle börja i reservlaget och sedan komma in i A-laget. I slutändan blev det alltså heller inte en affär för Barcelonas del.

Annons

Tidigare har transfer-specialisten Fabrizio Romano rapporterat att Tottenham-svensken Dejan Kulusevski har haft en roll i att övertyga Bergvall om en flytt till London. Spanska Relevo har också uppgett att Bergvalls familj föredrar att talangen bor i London, samtidigt som Spurs uppges lovat en plats för löftet i A-lagstruppen till nästa säsong.

Bergvall sa, till Aftonbladet, att han pratade lite med Kulusevski inför valet av klubb.

– Vi snackade lite innan. Generellt hur klubben fungerar, hur de jobbar, hur de tränar, hur dagarna ser ut. Det var inget övertalande snack så. Han sa bara att klubben var fantastisk och det märkte jag när jag kom dit. Jag fick ett otroligt mottagande, det är en väldigt familjär klubb men otroliga människor, sa han till tidningen.

Publicerad 2024-02-05 22:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto