Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:18
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Manolas klar för ny klubb

Sillybloggen

Den grekiske mittbacken Kostas Manolas, 32, har varit klubblös sedan han lämnade Sharjah FC i Förenade Arabemiraten i mitten av januari. Men nu talar mycket för att en comeback till Serie A väntar härnäst – efter drygt två år på vift.

Transferjournalisten Fabrizio Romano hävdar att Salernitana är på väg att väga Manolas. Enligt uppgifterna är parterna överens om ett korttidskontrakt till juni 2024 och spelaren väntas genomgå den obligatoriska läkarundersökningen i dag, onsdag, för att sedan slutföra övergången.

Om greken får grönt ljus att ansluta blir han lagkamrat med Jerome Boateng, som nyligen också skrev på för Salernitana. Även han som bosman.

Salernitana är jumbo i Serie A efter 23 omgångar med fem poäng upp till säker mark.

Manolas har tidigare representerat AEK Aten, Olympiakos, Napoli och Roma i karriären. Han är kanske mest känd som “Barcelona-dödaren”, efter att ha skickat ut katalanerna ur Champions League 2018 via en spektakulär vändning av Roma (hämtade upp ett 4-1-underläge från första mötet) i kvartsfinal.

Annons

På meritlistan finns 42 landskamper för Grekland.

Publicerad 2024-02-08 07:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto