Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

10:57
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Fernández erbjuder sig till Barcelona

Sillybloggen

Enzo Fernández flyttade till Chelsea i januarifönstret 2023 efter att ha varit en del av den argentinska VM-truppen som firade stora triumfer i Qatar.

Men Chelsea ser tillbaka på ett turbulent år och Enzo Fernandez har kopplats samman med en flytt från Stamford Bridge, trots att det alltså endast har gått ett år sedan flytten från Benfica för den påstådda prislappen på 121 miljoner euro, motsvarande 1,38 miljarder kronor.

Nu gör uppgifter från spanska Sport gällande att argentinaren inte är säker på sin framtid i England och att han ska ha erbjudit sig till Barcelona via sin agent.

Det finns vissa hinder kring en eventuell affär. Det största är Barcelonas ekonomiska situation i kombination med att Fernández avtal sträcker sig till 2032. Sport lyfter dock upp en lånelösning som ett tänkbart alternativ.

Annons

Fernández agent Uriel Pérez har tidigare svarat på frågor kring huruvida det var aktuellt med en flytt under vinterfönstret, som stängde förra veckan.

– Enzos vilja är att stanna i Chelsea och vinna titlar. Vi diskuterar inte med någon annan klubb. Han hade älskat att se Chelsea i en annan sits, men det kommer att hända med hårt arbete, sa agenten enligt transfer-specialisten Fabrizio Romano.

Publicerad 2024-02-10 08:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto