Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Rashford pekas ut som Mbappés ersättare

Sillybloggen

Kylian Mbappé kommer med största sannolikhet lämna PSG i sommar. Nyligen rapporterade trovärdiga The Athletic att 25-åringen har meddelat klubbledningen att han har gjort sitt i klubben, samtidigt som franska RMC Sport för ett par dagar sedan kom med uppgifter som gjorde gällande att Mbappé även har meddelat sina lagkamrater om sin avgång.

Nu kommer uppgifter från The Times om vem som eventuellt kan bli Mbappés ersättare. Det handlar om Manchester Uniteds frontman Marcus Rashford. Tidningen uppger att Rashford är på PSG:s lista över möjliga ersättare om Mbappé lämnar i sommar, då klubben enligt uppgift har beundrat honom en längre tid.

PSG kommer att spara en rejäl slant vid Mbappés uttåg. För ett par dagar sedan skrev nämligen The Athletic att PSG kommer spara cirka 2,2 miljarder kronor per år nu när Mbappé ser ut att lämna Paris. Ligue 1-jätten kommer inte heller behöva betala ut en lojalitetsbonus på cirka 850 miljoner kronor som stjärnan har inskriven i sitt kontrakt. Så täckning för att värva Rashford, som har kontrakt med Manchester United till sommaren 2028, lär finnas.

Annons

Marcus Rashford står noterad för 128 mål på 388 matcher för Manchester United. Denna säsongen har han gjort fem mål och sex assist på 29 framträdanden.

Publicerad 2024-02-18 08:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto