Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:47
Nästa

Avbryt
Försök igen

Gazzettan: Atalanta har satt prislapp på Éderson

Sillybloggen

Den centrale mittfältaren Éderson, 24, har varit en framstående spelare för Atalanta i år och senaste tiden har det ryktats om stort intresse från europeiska toppklubbar kring honom.

La Gazzetta dello Sport skriver exempelvis att det främst är Manchester United och Liverpool som har ögonen på brassen. Men även Arsenal, Newcastle, Tottenham och Juventus håller sig ajour inför sommarens transferfönster.

Samma tidning påstår att ett eller flera värvningsförsök från någon av nämnda klubbar är “oundvikligt” efter säsongen. Men ett köp lär kosta.

Gazzettan hävdar nämligen att Atalanta inte har några planer på att gå skilda vägar med Éderson. Serie A-klubben kommer bara att lyssna på bud såvida de är högre än 40 miljoner euro (knappt 450 miljoner kronor), men eftersom man sålde Rasmus Højlund dyrt till Manchester United i somras är behovet av försäljningar inte särskilt stort för tillfället.

Annons

Éderson har kontrakt till 2026. Totalt har han svarat för sju mål samt två assist på 67 matcher i Atalanta-tröjan sedan han anslöt från Salernitana för drygt 1,5 år sedan.

Brassen har även representerat Cruzeiro, Corinthians och Fortaleza tidigare i karriären.

Publicerad 2024-02-20 07:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto