Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt Markkanen till PK-35 - 18:e klubben i karriären

Sillybloggen

Tidigare AIK-forwarden Eero Markkanen, som en gång i tiden lämnade för Real Madrid, har under de senaste åren tillhört en drös olika klubbar, senast finländska Gnistan.

Nu står det klart att Markkanen byter klubb igen för spel med finländska PK-35 Miehet framöver, vilket är hans 18 klubb i karriären med alla lån inräknade. Kontraktet är över 2024.

På PK-35 Miehets hemsida får 32-åringen svara på vad det egentligen är som gör att han fortsätter spela – trots att han har upplevt mycket i 18 klubbar i flera olika länder.

– En klyscha eller inte, men det är kärleken till den här sporten. Jag gillar att spela fotboll, det är ganska enkelt. Det har varit fantastiskt att se världen som en fotbollsspelare, men under de senaste åren har jag bott i Helsingfors. Jag letar fortfarande efter utmaningar som passar mig som spelare, och PK-35 kändes som ett bra alternativ, så det är riktigt skönt att få spela här den här säsongen, säger han på klubbens hemsida.

Annons

PK-35 Miehet spelar i år i den finländska andraligan.

Publicerad 2024-02-22 12:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto