Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bild: Chelsea visar intresse för Boniface

Sillybloggen

Den nigerianske centertanken Victor Boniface har öst in 16 mål på 23 matcher för Bayer Leverkusen i år. Forwardens succé har inte gått andra europeiska storklubbar, och nu kommer uppgifter som gör gällande att han kan bli aktuell för en flytt i sommar.

Bild hävdar nämligen att Chelsea är intresserat av att värva 23-åringen. Enligt tidningen värderas Boniface till omkring 40 miljoner euro (cirka knappt 447 miljoner kronor) och han pekas ut som ett “övergångsmål” inför sommarens transferfönster.

“The Blues” har tidigare kopplats ihop med både Victor Osimhen (Napoli) och Ivan Toney (Brentford). Duon lär dock kosta runt en miljard, som inte mer, att köpa loss och därför kan Chelsea tvingas titta på billigare alternativ – likt Boniface.

Detta eftersom Londonklubben har spenderat hutlösa summor på nyförvärv senaste 1,5 åren.

Annons

Boniface har kontrakt med Bayer Leverkusen till 2028.

Publicerad 2024-02-23 16:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto