Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:44
Nästa

Avbryt
Försök igen

Klart: Hammarby skriver fyraårskontrakt med Elezaj

Sillybloggen

Hammarby sätter tilltro till Gent Elezaj, 18. Klubben meddelar på sin hemsida att löftet belönats med ett nytt fyraårskontrakt.

– Det känns väldigt bra att förlänga kontraktet. Hammarby är den klubb jag vill vara i och nu får jag möjlighet att visa mer av vad jag kan. Mitt sikte är inställt på att nå hela vägen och få så mycket speltid med A-laget som möjligt, säger Elezaj i ett uttalande på Bajens hemsida.

 Sportchefen Mikael Hjelmberg:

– Det är väldigt glädjande och bra att Gent, precis som många andra av våra mest talangfulla spelare från akademin väljer att fortsätta sin karriär i Hammarby. Vi behöver fortsatt säkerställa hans utveckling i både träning och match och då är Årsta rätt plats att vara på. Vi har stora förhoppningar om att Gent kommer lyckas väldigt bra i Hammarby, säger han i ett uttalande på hemsidan.

Annons

Gent Elezaj, 18, har ännu inte gjort debut i Bajens A-lag utan spelat med HTFF i division 1. Mittfältaren är med i truppen till cupmötet med Gif Sundsvall senare under måndagen.

Alla matcher från svenska cupen ser du på TV4 Play.

Publicerad 2024-02-26 13:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto