Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

0:28
Nästa

Avbryt
Försök igen

Romano: Därför är Bardghji i kylan hos FCK

Sillybloggen

Roony Bardghji har inte fått någon speltid i tävlingssammanhang sedan årsskiftet. Nyligen sa FC Köpenhamns tränare Jacob Neestrup följande om saken enligt bold.dk:

– Roony är en fantastisk spelare, men oavsett vem jag spelar med så gör jag det utifrån det lag jag tycker är bäst på dagen. Det är oavsett ålder och vad du heter, men jag kan förstå frågan och förstå förundran att vår skyttekung i Superligan har spelat noll minuter 2024.

Nu presenterar transferjournalisten Fabrizio Romano en annan förklaring till varför den svenske supertalangen är ute i kylan hos FCK.

Via X beskriver Romano den uppkomna situationen som “märklig” och rapporterar att anledningen bakom petningarna av 18-åringen handlar om att Bardghji inte vill förlänga sitt nuvarande avtal med Köpenhamn.

Annons

Romano påpekar också att flera storklubbar följer svensken och att det återstår 18 månader på ytterforwardens kontrakt från och med i sommar. Avtalet löper ut i slutet av 2025.

FCK slår dock tillbaka mot uppgifterna, som man menar är felaktiga.

“Laget tas, som alltid, enbart ut på sportsliga grunder”, uppger klubben i ett skriftligt uttalande till bold.dk.

Den svenske U21-landslagsmannen har gjort tio mål i tävlingssammanhang den här säsongen.

Publicerad 2024-02-28 17:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto