Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Roberto nobbade bud från Saudi - vill återförenas med Messi

Sillybloggen

Sergi Roberto, 32, har huserat i Barcelona sedan 2010. Men uppgifter om att spanjoren är på väg att lämna Katalonien har florerat på senaste – medan Xavi har uttryckt att han vill ha kvar honom.

– Jag vill att Sergi stannar och signerar ett nytt avtal. Jag har redan berättat vad jag tycker om Sergi för klubben. Han vet vad Barça är. Han är en väldigt kritiserad spelare, men han ger alltid sitt bästa, sa Xavi för knappt två månader sedan enligt Goal.com.

Nu kommer nya uppgifter från spanska Mundo Deportivo. Tidningen uppger att 32-åringen har nobbat ett lukrativt bud från Al-Qadisiyah i Saudiarabien – eftersom han ville återförenas med tidigare lagkamraten Lionel Messi i Inter Miami.

När Lionel Messi var i PSG berättade Robert att han gärna spelade med Messi igen.

– Vem skulle inte vara förberedd på att ha Leo tillbaka? Vi vill inte prata om det så mycket för i slutändan är det hans beslut, presidentens och huvudtränarens. Men om spelarna fick bestämma… Vi väntar på honom, sa han till den spanska journalisten Gerard Romero för knappt ett år sedan.

Annons

Huruvida Roberto går till Messi i MLS eller stannar i Barça återstår att se. Hans kontrakt med klubben går ut i sommar.

Sergi Roberto har genom åren spelat 363 matcher med Barcelona. 19 mål och 41 assist är hans facit.

Publicerad 2024-02-28 13:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto