Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:32
Nästa

Avbryt
Försök igen

Spansk media: Guardiolas tränarrekommendation till Barcelona

Sillybloggen

Xavi kommer att lämna sitt tränaruppdrag i Barcelona efter säsongen. Det ska alltså in en ny coach i sommar och några kandidater som pekats som aktuella är Hansi Flick, Thomas Tuchel och Roberto De Zerbi.

Nu ska Barcelonas klubbpresident Joan Laporta hör sig för med Manchester Citys tränare Pep Guardiola, som har ett förflutet i den katalanska jätten, för att kolla om han har någon att rekommendera.

Enligt Catalunya Radio, som Mundo Deportivo hänvisar till, har Pep Guardiola tipsat om De Zerbi, som för närvarande basar över Brighton. Det skulle dock inte vara helt enkelt att knyta till sig italienaren eftersom tidigare uppgifter har gjort gällande att han har en utköpsklausul på 10-15 miljoner euro, ungefär 110-170 miljoner kronor. Samtidigt är Barcelona ekonomiskt pressat.

Att Laporta rådfrågar andra är ingenting nytt, enligt Football-Espana. Han hörde sig för med legendaren Johan Cruijff när Guardiola fick tränarjobbet i Barcelonas representationslag år 2008.

Annons

Nyligen uppgav Daily Mail att Barcelonas förstaval är De Zerbi.

Publicerad 2024-03-01 16:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto