Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Rasmus Lindkvist klar för Ariana

Sillybloggen

Rasmus Lindkvist, 33, har varit klubblös sedan han lämnade Gif Sundsvall efter föregående säsong. Men det är han inte längre.

Ytterbacken har skrivit på ett tvåårskontrakt med Ariana, som slutade åtta i division 1 södra 2023.

– Jag ser fram emot detta spännande uppdrag, då Ariana har ett intressant projekt på gång. Jag är långtifrån klar med fotbollen och känner mig högmotiverad att bidra till lagets framgångar. Jag längtar verkligen till att säsongen ska dra igång, säger han i ett uttalande på Arianas hemsida.

Sportchefen Omid Hushmand:

Att få in en spelare med Rasmus kaliber, med den erfarenhet han har och att ha vunnit på den högsta nivån i svensk fotboll, är väldigt tillfredsställande. Det är samtidigt ett kvitto på att Ariana är ett lockande projekt. Vi ser fram emot hans resa med oss och noterar hans hunger och ambition som går i linje med klubbens. Truppen ser bra ut nu, och vi är på väg till träningsläger. Det är några pusselbitar till som ska läggas till under kommande vecka, och sedan ser vi fram emot en spännande säsong, säger han i ett uttalande på hemsidan.

Annons

Lindkvist har en bakgrund i AIK, som han vann guld med år 2018, och han har även spelat i klubbar som Vålerenga, HamKam, Dalkurd och Östersund.

Publicerad 2024-03-02 18:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto