Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Yedlin lämnar Inter Miami

Sillybloggen

Inter Miami värvade amerikanen DeAndre Yedlin från turkiska Galatasaray i februari 2022. Men efter två säsonger och 82 framträdanden lämnar nu landslagsbacken Florida för seriekonkurrenten FC Cincinnati i Ohio. Det meddelade Inter Miami på måndagen.

– DeAndre har varit en ledare för oss på och utanför planen, och vi är väldigt tacksamma för allt han har gjort för Inter Miami. Jag har känt honom sedan hans akademidagar i Seattle och har varit stolt över att se hans framgångar här, inklusive att hjälpa laget att lyfta sin första trofé, säger sportchefen Chris Henderson till klubbens hemsida.

Förutom nämnda klubbar har Yedlin bakgrund med spel i Premier League. Han har nämligen huserat i Newcastle United, Tottenham och Sunderland. I Newcastle hann 30-åringen med att göra 125 framträdanden mellan åren 2016 och 2021.

Han har även gjort 81 landskamper för USA.

Annons
Publicerad 2024-03-04 16:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto