Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:10
Nästa

Avbryt
Försök igen

Ryktet: Manchester United vill dumpa Sancho i sommar

Sillybloggen

Ytterforwarden Jadon Sancho, 23, är utlånad till Borussia Dortmund. Lånet löper dock ut i sommar, och då är tanken att han ska återvända till Manchester United eftersom ingen köpoption är inskriven i avtalet.

Men frågan är hur långvarig engelsmannen blir på Old Trafford.

Brittiska sajten Football Insider hävdar nämligen att Manchester United avser att göra sig av med Sancho permanent i sommar, oavsett om Erik ten Hag blir kvar som huvudtränare eller inte. 23-åringen och nederländaren är som bekant i konflikt med varandra sedan i höstas.

Enligt samma uppgifter är Premier League-jätten villig att acceptera ett “rimligt bud” på Sancho. Men man kan räkna med att klubben inte kommer få tillbaka de 900 miljoner kronor man betalade när man köpte loss stjärnan från just Dortmund 2021.

Sancho har gjort tolv mål samt sex assist på 82 matcher i United-tröjan. Hans kontrakt löper ut 2026.

Annons
Publicerad 2024-03-04 18:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto