Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

7:54
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Anderlecht vill köpa loss Augustinsson

Sillybloggen

I somras meddelade belgiska Anderlecht att de lånar in svensken Ludwig Augustinsson, 29. Säsongen dessförinnan var vänsterbacken utlånad till både Aston Villa och Mallorca, men speltiden var knapp och Augustinsson spenderade merparten av säsongen på bänken. Men i Anderlecht har 29-åringen verkligen blommat ut, då det hör till ovanligheterna att svensken inte får spela 90 minuter.

Detta har gett resultat.

Den belgiska tidningen Voetbalkrant hävdar nämligen att Anderlecht vill köpa loss Augustinsson. Det råder, enligt tidningen, enighet kring det i den sportsliga ledningen. Samtidigt har Anderlecht en god relation med Sevilla, där Augustinsson har ett år kvar på kontraktet men är oönskad.

Augustinsson spelade senast i Sevilla säsongen 2021/2022, men även då fick han spendera stora delar av säsongen på bänken.

Huruvida den belgiska klubben köper loss vänsterbacken återstår att se. För knappt två månader sedan öppnade Augustinsson upp för en fortsättning i Anderlecht efter utlåningen.

Annons

– Jag är riktigt glad här. Jag känner mig hemma i Belgien, liksom min familj, sa Augustinsson enligt tidningen Het Nieuwsblad då.

Denna säsongen har Augustinsson gjort 20 framträdanden och tre assist för den belgiska storklubben.

Publicerad 2024-03-05 09:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto