Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:10
Nästa

Avbryt
Försök igen

Brittisk media: Ratcliffe ger grönt ljus - Man Utd redo att rekordbuda på Neves

Sillybloggen

Joao Neves har kopplats samman med en flytt till Manchester United under en längre tid och sedan tidigare har det bland annat rapporterats om att klubben har funnits på plats för att scouta Benfica-mittfältaren.

Nu uppger Daily Mirror att delägaren Sir Jim Ratcliffe är på väg att godkänna ett bud på 100 miljoner pund, motsvarande 1,32 miljarder kronor, på 19-åringen.

Tidigare uppgifter från transfer-specialisten Fabrizio Romano har gjort gällande att Benfica däremot inte är intresserat av att sälja Neves för en summa som är lägre än den utköpsklausul på 103 miljoner pund, motsvarande 1,35 miljarder kronor.

Om en värvning för 100 miljoner pund skulle bli till verklighet skulle det innebära ett nytt transferrekord i Manchester United. Det nuvarande rekordet innehas av Paul Pogba, som anslöt från Juventus för cirka 89 miljoner pund, motsvarande 1,18 miljarder kronor, under sommaren 2016.

Annons
Publicerad 2024-03-10 23:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto