Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Daily Mail: Manchester City visar intresse för Paquetá igen

Sillybloggen

Manchester City var nära att värva Lucas Paquetá förra året. Men efter att West Ham-stjärnan hamnat under utredning för potentiell inblandning i en bettingskandal valde de ljusblå att blåsa av affären.

Nu kommer uppgifter som gör gällande att gänget på Etihad Stadium har väckt intresset till liv igen.

Daily Mail hävdar nämligen att City fortsatt vill värva Paquetá. Enligt tidningen tror huvudtränare Pep Guardiola att 26-åringen är den perfekte ersättaren till Bernardo Silva, som fortsätter att kopplas ihop med PSG och Barcelona.

Paquetá är dock fortfarande under utredning av FA för den nämnda bettingskandalen. Spelaren har förnekat all form av inblandning, och enligt Daily Mail är City redo att vänta på att situationen kring brassen ska klarna. Först därefter är man redo att slå till – om han frias från alla anklagelser.

Annons

Samma tidningen uppger att Paquetá har en utköpsklausul värd 86 miljoner pund (drygt 1,1 miljarder kronor) som börjar gälla i sommar. En prislapp Manchester City ska vara redo att möta.

Paquetá har imponerat stort sedan han anslöt till West Ham från Lyon sommaren 2022. Totalt har han svarat för tolv mål samt 13 assist på 73 matcher.

Den offensive mittfältaren, som har gjort 42 landskamper för Brasilien, har kontrakt till 2027 med option på ytterligare ett år.

Publicerad 2024-03-15 23:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto