Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

5:09
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: PSG vill ersätta Mbappé med Gyökeres – placerad högst upp på önskelistan

Sillybloggen

Det har varit svårt att undgå Viktor Gyökeres succé i Sporting Lissabon.

Under sin första säsong i den portugisiska huvudstadsklubben har den svenske landslagsmannen hittills noterats för 33 mål och 13 assist på 38 framträdanden. Ett facit som gjort honom till ett av Europas hetaste anfallsnamn inför sommarens transferfönster.

Nu uppges en klubb ha fattat beslut om att ha det som högsta prioritet i sommar att värva 25-åringen. Enligt den portugisiske journalisten Pedro Almeida rör det sig om att Paris Saint-Germain satt Gyökeres högst upp på sin önskelista.

PSG kommer enligt flera mediarapporter att förlora sin världsstjärna Kylian Mbappé till Real Madrid i sommar, då fransmannens kontrakt går ut. Då ska man alltså vilja ersätta honom med Sportings målspottare.

Annons

Den portugisiska storklubben har hela tiden hänvisat till att om någon klubb vill värva Gyökeres så kommer man behöva betala hans utköpsklausul om 100 miljoner euro, 1,12 miljarder kronor.

25-åringen har utöver PSG kopplats ihop med Arsenal, Chelsea, Manchester United, Liverpool och Milan.

Publicerad 2024-03-15 07:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto