Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Manchester United har scoutat Petkovic

Sillybloggen

Erik ten Hag har bekräftat att Manchester United försökte värva en forward i vintras, utan att lyckas.

Nu har gänget på Old Trafford börjat spana efter alternativ till sommarfönstret i stället.

Index.hr hävdar nämligen att Manchester United är intresserat av Bruno Petkovic, 29. Den 193 centimeter långe centertanken är lagkapten och målspruta i Dinamo Zagreb.

Nättidningen skriver att Premier League-jätten senaste tiden har varit på plats i Kroatien och scoutat spelaren. Än så länge finns det inga konkreta kontakter mellan Manchester United och Dinamo Zagreb, men forwardens prislapp påstås vara det som lockar engelsmännen.

Dinamo Zagreb uppges vara redo att sälja Petkovic vid ett bud på mellan fem till tio miljoner euro (cirka 55-110 miljoner kronor). Detta eftersom klubben behöver sälja spelare för att stabilisera ekonomin, enligt Index.hr.

Annons

Kaffepengar för en klubb i Premier League vilket gör en affär “mycket möjlig”. Det återstår att se ifall Manchester United är tillräckligt övertygat av 29-åringen och nappar på erbjudandet.

Petkovic, vars kontrakt sträcker sig till 2025, har gjort 16 mål på 31 matcher i Dinamo Zagreb-tröjan den här säsongen. På meritlistan finns även tio fullträffar på 31 landskamper för Kroatiens landslag.

Publicerad 2024-03-16 23:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto