Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

15:07
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Liverpool tar in Hughes - presenteras snart

Sillybloggen

Liverpool gick nyligen ut med att “transfergurun” Michael Edwards, som lämnade sitt uppdrag som sportchef i klubben under sommaren 2022, återvänder för en roll som fotbollschef.

Sedan dess har flera brittiska medier rapporterat att Edwards vill ha in Richard Hughes (som lämnar Bournemouth efter säsongen) som ny sportchef – och nu sägs det vara klart.

Under tisdagskvällen uppger Talksport att Hughes kommer att presenteras som ny sportchef i Liverpool på onsdag. Han sägs samtidigt lämna sin roll som teknisk direktör i Bournemouth som tidigare bestämt i sommar, och därefter ansluta till den engelska storklubben.

Enligt Talksport kommer Hughes och Edwards att jobba ihop framöver med att forma “nya” Liverpool med tanke på att chefstränaren Jürgen Klopp tar farväl i sommar. Edwards och Hughes första uppgift blir också att hitta en ersättare till just Klopp, där Bayer Leverkusen-tränaren Xabi Alonso sägs vara en het kandidat.

Annons

 Jörg Schmadtke var sportchef i Liverpool fram till tidigare i år, då han lämnade sitt uppdrag.

Publicerad 2024-03-19 23:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto