Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

0:18
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Man City ute efter rekorddyr Caicedo

Sillybloggen

Linda Caicedo, 19, fick sitt genombrott i VM förra året och i samma veva gick hon till Real Madrid. Nu uppger colombianska Atena att Manchester City vill värva supertalangen. Men smakar det så kostar det. Den spanska huvudstadsklubben ska ha satt en prislapp på två miljoner euro, runt 23 miljoner kronor.

Om priskravet uppfylls skulle Caicedo bli världens dyraste damspelare genom tiderna. Racheal Kundananji, 23, är nuvarande rekordinnehavare och hon fick epitetet ”dyrast någonsin” efter att ha gått från Madrid CFF till Bay FC i vinter. Den affären gick loss på nästan nio miljoner kronor, enligt BBC.

Annons
Publicerad 2024-03-21 09:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto