Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

5:39
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Barcelona erbjuds möjlighet att värva Bruno Fernandes

Sillybloggen

Bruno Fernandes har vuxit ut till en viktig kugge i Erik ten Hags Manchester United, där han bland annat är lagkapten. Men nu rapporterar katalanska El Nacional att Barcelona har erbjudits en möjlighet att värva portugisen.

Barcelona-presidenten Joan Laporta har sedan tidigare en väldokumenterat god relation med stjärnagenten Jorge Mendes som representerar just Bruno Fernandes.

Enligt El Nacional är det Laportas goda relation med Mendes som ligger bakom det faktum att Barcelona ska ha erbjudits möjligheten att värva 29-åringen.

Uppgifterna förtäljer inte hur Barcelona ställer sig till ett eventuellt värvningsförsök, även om det råder en brist på poänggörande mittfältare i dagens Barcelona.

Ett stort hinder för en övergång är dock den prislapp som Manchester United begär för Fernandes. Barcelona har stora ekonomiska problem och Joan Laporta har i tidigare intervjuer sagt att det mesta talar för att klubben inte kommer att lägga några enorma övergångssummor under sommaren.  

Annons
Publicerad 2024-03-23 13:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto