Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:24
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Ibrahimovic kan bli bricka i Milans Gyökeres-jakt

Sillybloggen

Viktor Gyökeres succé sedan flytten från Coventry till Sporting CP har varit enorm och den har gjort att ett koppel av europeiska storklubbar uppges visa intresse för svensken.

En av dessa klubbar är Milan, som är på jakt efter anfallsförstärkning under sommaren.

Serie A-klubben har kopplats samman med namn som Joshua Zirkzee, Santiago Gimenez och Jonathan David, men nu uppger La Gazzetta dello Sport att det är Gyökeres som är huvudmålet under sommaren.

Ett hinder för Milan är prislappen, som uppges stiga i närheten av en miljard kronor. Det finns dock förhoppningar i Milano om att Sporting kan närma sig de 50 miljoner euro, motsvarande 570 miljoner kronor, som Milan planerar att lägga på sin anfallsförstärkning om den portugisiska klubben säkrar den portugisiska ligatiteln under våren.

Annons

Vidare gör uppgifterna gällande att Zlatan Ibrahimovic, som har tung roll i Milans sportsliga beslutsfattanden, kan spela en viktig roll för att knyta till sig Gyökeres. La Gazzetta dello Sport uppger att förhoppningen inom Milan är att Ibrahimovic ska bli en viktig bricka när Gyökeres så småningom ska göra sitt framtida klubbval.

Publicerad 2024-03-23 08:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto