Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lokalmedia: Johansson väntas säljas

Sillybloggen

Rotherham ligger sist i Championship och dess svenske målvakt Viktor Johansson har en nedflyttningsklausul, där han köpas loss för en mindre slant, enligt medieuppgifter.

– Jag vet att det finns en klausul men summan vet jag inte riktigt vad den ligger på. Det har min agent koll på hoppas jag. Jag fokuserar fullt ut på Rotherham och ska se till att göra det så bra som möjligt, sa han själv på den nyss avslutade landslagssamlingen.

Rotherham Advertiser har gått igenom spelare som är på väg bort när nedflyttning hägrar. Enligt lokaltidningen räknar Championship-jumbon med att sälja 25-åringen, även om han har ett åt kvar på kontraktet.

Tidigare har det ryktats om att Sheffield United i Premier League är intresserat av Johansson. Han själv har för avsikt att spela så högt upp som möjligt.

Annons

– Jag vill nå nivån som jag kan, så högt upp som möjligt. Men jag har fullt fokus på Rotherham fram till sommaren, sa han på landslagssamlingen. Johansson har spelat i Rotherham sedan 2020.

Publicerad 2024-03-28 09:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto