Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

1:39
Nästa

Avbryt
Försök igen

AS: Real Madrid angeläget om Gutierrez-värvning

Sillybloggen

Real Madrid rapporteras vara på väg att ta in vänsterbacken Alphonso Davies, 23, från Bayern München i sommar, och kan samtidigt värva ytterligare en vänsterback framöver.

Enligt AS är Real Madrid angeläget om att värva tillbaka den spanske vänsterbacken Miguel Gutierrez, 22, som lämnade för Girona under 2022.

Real Madrid uppges, sedan försäljningen för lite mindre än två år sedan, ha en köpoption, som gäller från den 1 juli i sommar, på åtta miljoner euro, motsvarande 92 miljoner kronor. Enligt tidningen är det samtidigt ovisst om Real, vid en återförening, vill behålla spelaren, eller helt enkelt sälja vidare honom för en större summa.

Gutierrez har tidigare även kopplats ihop med Manchester City och Manchester United, men Real Madrid har som bekant sista ordet med anledning av den förutbestämda köpoptionen.

Annons

Gutierrez har under den här säsongen levererat ett mål och sex assist på 32 matcher med Girona, som har gjort stor succé i La Liga.

Publicerad 2024-03-29 19:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto